Ruter&ture m.v.

Humlebæk Bicycle Club

En flok cykelentusiaster som sætter pris på motion, samvær og hygge, har startet en cykelklub i Humlebæk. Og så er det jo altså sjovere at køre nogle stykker sammen, end at rulle alene på vejene!

Formålet er - udover det sociale - at samles til cykeltræning op til 3 gange ugentligt. Klubben skal også lave større arrangementer, med mulighed for længere ture og lidt større udfordringer. Endelig skal klubben også danne rammen for klubliv, som består af f.eks. opstartsfest og afslutningsfest evt. kombineret med mindre cykelkonkurrencer i nærområdet.

Klubben blev etableret på stiftende generalforsamling d. 23/2-2008. Efter en navnekonkurrence blandt medlemmerne blev det endelige navn: “Humlebæk Bicycle Club”. Efterfølgende er der skaffet sponsorer til klubdragten. Med sponsorerne på plads blev der produceret tøj til medlemmerne.

Klubben begyndte for alvor lørdag d. 5/4-2008, og siden har mange nye og gamle medlemmer været ude og rulle på vejene.

Humlebæk Bicycle Club kom i gang i 2008-sæsonen, som også var den første i klubbens historie. Medlemstallet og aktiviteterne er taget til i 2009, hvor der var 50 medlemmer og klubben deltog i flere løb, arrangementer m.v. Klubben fortsætter med nye tiltag i 2012.


Hvis du vil vide mere om klubben, så kontakt klubbens formand:
David Fromberg
dkdafr@gmail.com

: Om klubben : Bliv medlem : Klubtøj : Vedtægter : Generalforsamling : Budget og regnskab : Arkiv :

Vi mødes ved “gården” og cykler herfra. Mødetiderne fremgår af kalenderen.

“Gården” fungerer som klublokaler for os og for Humlebæk Boldklub.
www.humlebold.dk

Gårdens officielle adresse er:
Bannebjerggård
Nederste Torpenvej 6
3050 Humlebæk

Læs mere om Klubtøj